Gambling tokoh kanggo negara dirilis nuduhake revenue mundhak ing pindho digit ing Kali Kutha lan Casino Ratu, loro anjog ing St slot spiele mit echtgeld ohne einzahlung. Louis casino pasar kinerja kuwat ing februari slot ssd lenovo legion y520. Anjog ing pack pungkasan sasi iki Pinnacle Hiburan kang Kali Kutha ing Lemay, karo 12,1 persen tambah ing net gambling kuitansi kanggo $19,1 yuta slot spielen kostenlos ohne anmeldung. Mburine rapet iki Casino Ratu ing East St Louis, ngendi omah njupuk tambah 11,2 persen saka taun pungkasan februari, kanggo $9,6 yuta maleta de poker 500 fichas numeradas.
Casino kang winnings sing dituduhake dening net gambling kuitansi, kang total revenue minus apa casino kélangan kanggo pelanggan, miturut St maleta de poker 300 fichas en chile. Louis Post-Warta.
Mung nyuda ing revenue ana ing Alton Argosy, kang weruh sawijining winnings tiba dening 5 persen pungkasan sasi. Saklawasé 10 persen ing slot revenue iki entuk ing Lumière Panggonan, Tropicana kang casino ing St. Louis riverfront, mbantu casino sijine munggah kuwat nomer kanggo sasi katelu consecutive maleta de poker 500 fichas copag. District St. Charles ana pimpinan pasar karo gambling kuitansi cacahe $21.7 yuta ing februari, lan nambah 2.2 persen saka wektu sing padha taun pungkasan..