Warriors cepet dibangun pitu-titik timbal ing waktu pisanan saka Kulon Final' Game 2, lan padha ing kontrol nganti Gludhug njupuk siji-titik timbal karo kurang saka rong menit isih ing kawitan setengah nanging Golden State surged menyang 57-49 halftime timbal maleta de poker 500 fichas numeradas. Saiki disambungake 1-1, seri bakal transisi kanggo Chesapeake Arena ing Oklahoma kanggo Game 3 on Saturday maleta de poker 300 fichas en chile. Klay Thompson ditambahaké 15 poin lan Andre Iguodala teka mati bench kanggo skor 14 poin maleta de poker 500 fichas copag. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre maleta de poker 300 fichas numeradas. Supaya adoh, Portland mung tim kanggo ngalahake Warriors kaping pindho konkrit poker mesin rega dhaftar. Steph Curry ngetung 17 saka 28 poin sak waktu katelu, karo 15 poin ing span saka 1 menit lan 58 detik konkrit poker alat vibrator for sale olx.