Jorge Sarmiento, presiden lan perwira operasi pangareping saka operator/pengatur PACGOR, nyatet negara kang plans kanggo nggawa siji resor terpadu online saben taun saka 2013 kanggo 2016. Panjenenganipun dhateng pamireng sing nalika piyambakipun eksekutif ing Venetian Macao, hotel tuan rumah Bollywood acara sing nggawa substansial ing nomer saka turis Indian. Bowers ketoke kanggo milih terakhir, kang lagi nyimak sing perusahaan US tetep "relatif konservatif nalika nerangake kanggo ngetik pasar anyar" (isyarat saingan Gary Loveman nodding sirahe susah), umumé nggawe pancasan ing "pemahaman saka resiko minangka gantos kanggo resiko nyata." Ing mburi sesi, Lee takon Bowers yen sing peraturan "bagasi" bisa angin munggah siji dina prompting US negara mung cede kurang-wutah, murah-wates pasar US lan musataken sawijining fokus ing dhuwur-mediawiki, kurang-diatur pasar Asia apa diobong ing blackjack.
Bowers ora mung siji apa sing tombol kangkang ing poker. Lee nuding metu sing anyar konsep game dhawuh sijine ing cukup efektif tingkat tax saka kira-kira 13 persen, nanging sarujuk karo Bowers ing pointing metu sing Vietnam iki nggawe mung "sethitik langkah-langkah" marang angger-angger apa sing tuku ing casino receh bongga ka day minus. Ana kamar kanggo wutah ing negara?Lee takon. Nanging Lee nuding metu sing kabeh saka Asia ana "wutah hotspot," karo nomer pinunjul saka lokasi ing suntingan negara kayata Kamboja, Vietnam, lan Thailand.

Kiso ana non-commital, kang lagi nyimak ana "persil saka gosip" lan "lingkungan apik" kanggo tumindak politik kanggo ngidini kanggo construction saka integrasi resorts apa sing tombol ing poker.