Saiki, DraftKings ora anggota saka sembarang utama usaha domestik ukuran casino ing santa rosa pantai fl. Nanging simpenan ora durung bagéan saka Russell 2000 utawa samubarang related gaya indeks, kalebu wutah lan nilai. DraftKings simpenan iku luwih murah dening 10.41 persen liwat sasi kepungkur, lan game jeneng ngeculaké 29.15 persen saka sawijining Maret dhuwur casino ing california santa cruz. Jefferies cuaca a 2,8 persen populasi kanggo konsumen discretionary sektor — ngendi DraftKings uripe — ing digunakake ngiring Russell 2000 Indeks. Nanging minangka dina rata-rata ing ngisor iki nuduhake, Caesars Hiburan (NASDAQ:CZR) lan Penn Nasional Game (NASDAQ:PENN), bisa didol mati punika casino anyar ing katedral kutha mbukak. Nanging tenan riset prakiraan saklawasé $806 yuta enggo bareng bakal dituku minangka asil saka indeks panyedhiya taunan rebalance punika casino anyar ing sydney mbukak.