Totoan lan Game Dewan (BGC) wis announced bukak saka anyar £10m ($12.2 m) nasional pendidikan gambling lan ndhukung program ing UK punika casino anyar ing katedral kutha mbukak. Program bakal weruh amal GamCare lan YGAM nyedhiyani sawijining program kang yakuwi kanggo mesthekake kabeh 11-19 taun tuwone tengen UK duwe akses kanggo gambling kesadaran pendidikan punika casino anyar ing sydney mbukak.
Inisiatif bakal ndherek panentu pendidikan kanggo 120,000 wong enom lan latihan saka 100.000 profesional, kalebu guru, buruh muda, masyarakat mental kesehatan praktisi, polisi lan masyarakat olahraga percados. Anggota BGC bakal nyedhiyani pendanaan sawijining kanggo inisiatif. Program iki minangka bagéan saka paket BGC aman gambling kesepakatan ngumumke ing November 2019. Luwih aman gambling kesepakatan padha sarujuk dening eksekutif pangareping saka anjog gambling perusahaan ing UK karo yahoo saka ngarahake gawe piala gambling bisa nimbulaké kanggo pelanggan lan wong enom anyar adelaide casino mbukak. Michael Dugher, CEO saka BGC, ngandika: "Minangka standar anyar awak makili paling diatur industri, BGC punika remen kanggo ndhukung iki fantastic inisiatif."Ingkang kita wong enom iku penting yen kita kanggo mesthekake padha luwih informed lan kanthi weruh saka risiko potensial."Iku uga penting sing memulang wong-wong mau sing kebak dilatih lan bisa katon metu kanggo pitutur marang-dongeng pratandha saka sembarang gambling-related gawe piala lan carane kanggo ngakses bantuan yen dibutuhake." carane kanggo menang jackpot ing cashman casino.