DreamHack uga produksi perusahaan karo fokus ing game, olahraga, musik lan arena produksi kanggo loro TV tradisional lan digital panyedhiya isi casino les sables d'olonne restaurant. Nanging kita lagi merata bungah kanggo wong-wong mau minangka data resmi partner lan nggawa manggon data kanggo jaringan sing partners ing saindhenging donya." Moritz Maurer, Sirah saka Olahraga ing Genius Olahraga, ngandika: "Iki kemitraan punika conto paling anyar saka olahraga hak nduwèni njupuk kontrol saka data sing kakuwasan totoan ing pasar sing cocog ing supaya kanggo nglindhungi sawijining integritas casino les sables d'olonne les lencana. Bab DreamHack DreamHack paling gedhé ing donya komputer festival casino les sables les lencana. Genius Olahraga dadi Data Resmi lan Integritas Partner saka salah siji donya paling gedhe olahraga turnamen sarwa dumadi (London, UK – oktober 2017) Genius Olahraga, pimpinan global ing olahraga data layanan teknologi, wis mlebu ekstensif data lan integritas kemitraan karo DreamHack, paling gedhé digital festival ing donya lan inang saka profil dhuwur olahraga turnamen carane ora mundhakaken karya ing texas holdem. Sak 2016 DreamHack wis luwih saka 230.000 pengunjung kanggo sawijining acara lan cedhak 40 yuta jam isi mirsani dening pamirso sing mèlu broadcast online carane ora ram slot karya. Genius Olahraga wis dadi partner dipercaya saka atusan singing badan, kalebu paling gedhé ing donya internasional federasi lan liga profesional carane ora roulette totoan karya.