kang Pennsylvania ajang. Fredericks nyatakake Straub uga wis rek ngerti Keating amarga 'bisnis ploy'. WFMZ takon Fredericks bab kebingungan lan iki marang sing kurban kanggo tuku SEPULUH kang dirampungaké lan sing Jeff Keating, co-ketua tenan, wis ketemu karo Glenn Straub sing ndarbeni rocky longkangan casino. Miturut Fredericks, tenan punika relatif anyar lan ora ana informasi luwih lengkap kasedhiya kanggo WFMZ minangka sawijining holdings saiki sing ndarbeni kali kasino pittsburgh.
Fredericks luwih nyatakake WFMZ sing Keating & Associates wis nyoba kanggo mbangun portofolio sadawane Pesisir Wétan karo plans kanggo nggedhekake ing Las Vegas lan Miami uga ing luar negeri star casino prasmanan rega. Iku, nanging, sing dicethakaké dening Fredericks sing grup ora duwe sembarang liyane kasino. WFMZ lapuran sing Alex Fredericks, Pangareping Strategi saka Keating & Associates, nyatakake sing perusahaan plans kanggo tender banget serius kurban ing sabanjure telung puluh dina star casino mirah akomodasi.