Perusahaan pejabat nyana kanggo nutup menehi hasil Nov kembar kali kasino mercusuar bar hiburan. Golden Hiburan, operator saka PT kang Pub taverne chain ing Nevada, perusahaan kanggo kang Sartini punika ketua lan CEO, ing juni announced plans kanggo ndarbeni ACEP, kang uga kontrol loro Arizona Charlie kang sifat-sifat ing Las Vegas lan Aquarius ing Laughlin kembar kali kasino near me. Amba, minangka ing dhuwur kembar kali kasino mercusuar hiburan. Kita tantangan kanggo nggabungake perusahaan loro iki menyang budaya umum, kang wiwit karo kula." Anggota dewan Shawn Reid ngandika Sartini kang trek rekaman ing Nevada wis entuk wong kesempatan kanggo bisa dipercaya lan amarga aturan lan staff kasebut kanthi teliti, dideleng perusahaan accounting lan selaras tata cara, kang felt nyaman bab ngusulake persetujuan kembar kali casino anyar taun kawa. Negara Game Papan Kontrol on Wednesday dianjurake disetujoni saka Sartini kang perusahaan disualekno saka Amérika Casino & Hiburan Sifat, kang kalebu Stratosphere kanggo $850 yuta carane sampeyan duwe tangan apik ing poker. Aturan dituduhake padha ngangap perusahaan bisa nyoba kanggo tuwuh banget kanthi cepet, kang lagi nyimak sing ukuran tripling karo siji transaksi.