TGP lan Fesuge sing loro UKGC idin, lan kanthi mangkono perusahaan kacarita akun suspensions liwat tombol acara pengajuan kembar kali kasino melissa etheridge.
UK Gambling Komisi (UKGC) ngandika sawijining gambling online idin bisa sinau kursus terkenal saka taun pungkasan 'bonus planggaran' kerfuffle nglibatno TGP Eropah gambling camping carane kowe lunga kabeh ing ing poker. Sanadyan perusahaan kauntungan musna saka non-selaras, lan kabeh pelanggan' totoan padha pungkasanipun dibalekake, preduli saka apa sing wagers padha pemenang utawa kapitunan carane kowe njamin menang ing roulette. Perusahaan ngakeni sing promosi makarya banget uga, ing volume saka akun anyar kepunjulen anti-penipuan pribadi sing ngirim wis dideteksi pelanggan anyar bukaan macem-macem akun.
Ing UKGC ngandika liyane idin kudu sinau saka TGP lan Fesuge kang kesalahane dening ngadopsi sikap giat banget lan mrikso dhewe T&C kang kanggo mesthekake padha ketemu ditetepake standar lan sing kabeh kawicaksanan sing cetha lan transparent kanggo pelanggan carane apa sampeyan kudu bisa kanggo pindhah ing casino. Ing UKGC lan Sawijining Totoan Adjudication Layanan (IBAS) kacarita nampa liwat 1k keluhan saka watara 800 pelanggan individu stemming saka suspensions carane kowe hang slot ndhuwur angin. Ing April 2016, Isle of Man-based TGP Eropah Ltd lan Fesuge Ltd dilereni soko tugas liwat 5k customer akun ing papat perusahaan' camping totoan – 12Bet, 138.com, Fun88 lan TLCBet – liwat apa perusahaan iki miturut omongane uwong penyalahgunaan saka bonus nawakake related kanggo 2016 Cheltenham racing festival online blackjack free bonus no deposit. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.