Kiwa mati dhaftar poker utawa ijol-ijolan wagering, loro peer-to-peer formulir saka totoan sing Intelligence Financial Tengah wis dikenali minangka potensial kendaraan kanggo laundering dhuwit online blackjack free bonus no deposit. Minggu kepungkur, Majelis Nasional kang Perdagangan lan Industri Komite Kasil linuwih iki agenda dening takon Departemen Perdagangan lan Industri (DTI) kanggo propose sawetara jenis aturan sing ngenali kasunyatan, ing sing (a) online gambling apa wis kedados ing negara seneng iku utawa ora, (b) larangan gambling online loro larang regane lan ora ono guno, lan (c) ing negara kang intransigence ing jeksa agung bisa ngetokake iki wis depriving iku saka kanti awon needed tax revenue online blackjack free money no deposit.

(Universitas Johannesburg profesor Basie von Solms, sing wis arahan dening pemerintah ing jeksa agung bisa ngetokake iki, dianjurake "papat utawa lima" lisensi ditanggepi "ing banget ketat selaras cara.") Dadi iki lisensi wis ngajokaken ing wolung taun online blackjack gambling for money. Yen kita duwe hukum ing macem-macem provinsi kang rampung warna, iku uga wis potensial kanggo nambah biaya saka selaras kanggo operator ... Pungkasan sasi, Gambling Review Komisi dianjurake privasi ngatur online gambling, senajan winates ing fashion gold coast jupiters casino nuduhake. Iki ora njagong bebarengan karo Betfair, sing ngene ngarep-arep kanggo entuk sawetara nilai brownie kanthi narik metu saka negara ing februari kanggo tundhuk karo pungkasan September kang Supreme Pengadilan saka Mréntahaké ngatur sing uga dipeksa Swaziland basis Piggs Puncak kanggo awis metu sawijining Afrika Selatan langganan gold coast casino slot turnamen. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Senadyan occasional pratandha saka kemajuan maju, paling internal pengamat pracaya Afrika Kidul isih loro kanggo telung taun adoh saka sembarang efektif kawicaksanan nasional maneh gambling online gold coast casino olahraga bar.

Ngandika kanggo parlementer panitia pungkasan sasi, DTI wakil direktur Zodwa Ntuli nyuworo banget akeh kaya Amérika Game Association sirah Frank Fahrenkopf ing ngisi: "Ana ora sembarang alignment ...