Santos-Deguito, sing wis bola-bali takon kanggo pribadi pemeriksaan karo para pejabat senat supaya dheweke bisa mlaku nerangake dheweke tumindak, "banget" ditolak Agaraddo kang mirengake opo.

Agarrado dipetik Santos-Deguito matur laksmana "rodo nindakake iki saka njaluk matèni, utawa kulawarga," senajan sing utawa apa ana anceman dheweke ora kasebut star casino prasmanan rega. Filipina' game ndhuwur pengatur ngandika kasino sing mbukak kanggo kang klebu ing negara kang laundering anti-dhuwit hukum nanging ngeyel iki ora bakal duwe nyegah skandal saiki nggawe berita internasional star casino mirah akomodasi.

Santos-Deguito uga rek Agaraddo kang ngaku yen dheweke ' d ana kanggo nyedhiyani liyane bank execs karo pengacara kanggo menehi hasil karo jembaré star casino prasmanan nedha bengi. Thursday weruh para pejabat senat terus kanggo nyelehake Rizal Komersial Banking Corp (RCBC) manager Maia Santos-Deguito ing panas jog sawise iku iki sing dicethakaké sadurungé ing minggu dheweke ' d sah kontrovèrsial pindhah senadyan bank dheweke nampa mungkasi pembayaran supaya saka New York bank dina sadurunge. Kasino padha exempted saka negara kang AML hukum nanging Inquirer dipetik Naguiat nuduhake reporters sing Filipina-dilisensi operator wis tansah cooperated karo Laundering Anti-Dhuwit Dewan penyelidikan lan kasino padha amenable kanggo ngisi kabeh AML laku sing ana ing par karo global standar industri. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Naguiat ngilingake reporters sing bank-bank padha ngisaratke kanggo kasino nampa celengan lan kanthi mangkono bank-bank sing "utami parajuru marang ilegal transaksi." Naguiat ngandika Bangladeshi dana skandal ora bakal wis bisa tanpa "sistemik gagal ing tingkat bank." BANK MANAGER KABARIPUN WEDI KANGGO URIPE Ngandika, bank manager ing jantung saka skandal kabaripun pracaya dheweke urip bakal ing risiko yen dheweke durung kuoso transfer dicolong mayuta-yuta star casino cherry bar. On Thursday, RCBC layanan customer sirah Romualdo Agarrado marang para pejabat senat saka pacelathon kang ' d wis karo Santos-Deguito gegayutan dheweke kaputusan kanggo disregard mungkasi pembayaran supaya. Naguiat uga nyatet sing kasino padha dibutuhake kanggo laporan kabeh casino winnings kanggo PAGCOR. (digambarke), kepala Philippine Hiburan lan Game Corp (PAGCOR), katon ing pangrungon Senat kanggo ngrembug $81m sing durung dingerteni peretas nyolong saka Bangladesh tengah bank akun ing New York pungkasan sasi, banjur ditransfer menyang Philippine bank-bank sadurunge paling saka dhuwit rampung munggah ing tangan saka search industri gambling.