Kutha Brantford, dumunung ing kidul-kulon Ontario, Kanada, wis nampa pembayaran saka munggah saka $1.4 yuta kanggo kang inang kanggo OLG Casino Brantford.
Limang persen saka revenue game saka mesin slot saka April kanggo juni taun iki dituduhake dening pisanan revenue-waktu pembayaran saka casino dilakokno dening Ontario Lotre lan Game Corp (OLG) maxime le forestier casino de paris 14 novembre. Kutha wis panampa saka non-tax revenue game cacahe luwih saka $66.4 yuta wiwit amal casino kabuka ing November 1999.

Ing Ontario Trillium Foundation (OTF), lan agensi Pemerintah Ontario lan negara kang paling gedhé amal foundation, ditampa bagean cilik saka bathi saka OLG Casino Brantford, lan liyane Ontario amal kasino, kang iku distributes kanggo qualified amal maxime le forestier casino de paris 16 novembre. Ing dhukungan saka amal liwat OTF, revenue game ing jumlah $115 yuta wis diparengake dening provinsi ing 2016-17 fiskal taun. Minangka fasilitas kang inang, Kutha Brantford uga ditampa bagean cilik saka bathi saka mesin slot genio de pemain en texas holdem. Ing release warta, Dave Levac, Liberal Anggota saka Provinsi Parlemen (MPP), ngandika: "OLG game situs revenue ngidini inang munisipalitas tengen Ontario, kaya Brantford, kanggo nandur modal ing lokal prioritas kayata infrastruktur lan program lan layanan sing bantuan ngiyataken komunikasi," miturut Brantford Expositor. Levac ditambahake, "wong-wong saka Brantford lan Ontario uga langsung entuk manfaat saka dana iki liwat kuwi layanan umum minangka heath kasarasan lan pendidikan." Digawe ing April taun 2000, OLG menehi pemerintah Ontario karo kira-kira $2 milyar tahunan; sawijining sumber paling gedhé saka non-tax revenue, lan ngandhut luwih saka 8,000 individu ing saindhenging provinsi.

Casino Brantford dibukak 24-jam dina lan wis luwih saka 500 mesin slot, kira-kira 48 tabel game kalebu Blackjack, Supaya Iku Numpak, Baccarat, Sic Bo, Telu Kertu Poker, spanyol 21, Craps, lan Roulette, uga minangka 14-meja poker kamar kang fitur Texas Hold ' em maxime le forestier casino de paris. Casino uga wis full-layanan restaurant...