Online operator LeoVegas wis dibukak GoGoCasino, account page kanggo pindhah urip ing sawijining platform anyar, Merek Leo. GoGoCasino bakal dadi kasedhiya kanggo pemain ing Swedia lan di bangun ing perusahaan strategi expansion saka diversification star casino prasmanan nedha bengi. Operator ngandika GoGoCasino bakal rauh bakal mbalek metu ing pasar liyane, nggabungke casino fungsi karo tingkat dhuwur saka pangguna friendliness lan narik kawigaten desain. LeoVegas CEO Gustaf Hagman ngandika ing release penet ngumumake bukak sing casino "ngiseni bolongan ing pasar." Nalika takon kanggo nggedhekake ing iki, juru LeoVegas marang Gambling Njero kacepetan lan sakabèhé lancar saka teknologi nyuda mlebu-munggah, simpenan lan pendhaftaran kaping star casino cherry bar. Hagman iki uga ngengkel kanggo nandheske kacepetan GoGoCasino paling apik ing slot rogue wotlk. Panjenenganipun ngandika: "Sakcepete sawise arep manggon karo kita multi-account portofolio kita saiki ngetokake GoGoCasino paling apik ing slot rs3 perks. Account wis modern lan nyenengake muni sing conveys pengalaman gamelan lan ngiseni bolongan ing pasar."Wiwitan lan respon saka pelanggan wis banget positif lan kita capitalising ing grup kekiyatan, pengalaman lan ekonomi saka ukuran."Woro-woro iki nderek warta ing februari sing swedia Gambling Panguwasa, Spelinspektionen, wis dianugerahi LeoVegas-diduweni Piksel Digital Ltd limang taun lisensi kanggo casino online lan olahraga totoan paling apik ing slot samurai ffxiv 5.2. Sing kapindho lisènsi LeoVegas wis ditanggepi ing Swedia, karo piksel.nang amarga kanggo pindhah urip ing 25 Maret. tecno spark 2 pro slot.