Lungguh ing kamar peteng devoting dhewe kanggo poker, kaya Cada iya saka umur 16, temenan kebayar mati carane akeh gula ing jack daniels black jack cola. Kita lagi manawa padha bakal isi sampeyan ing carane akeh tax casino winnings. Taun iki seri minangka kabèh wis dadi sinonim karo $1 yuta tuku-ing Siji Amba kanggo Siji Gulung acara lan wis kiwa Acara Utama kroso sing sethitik dicokot peteng carane akeh tax apa aku utang ing gambling winnings. Kabeh sing bakal metu saka jendhela sawise iku rampung lan asli lan paling acara ing. Sepuluh taun kepungkur ing Acara Utama wis katon menarik anomali berkembang sing tegese ora ono siji-sijine pemenang wiwit taun 2001 wis bola sing sukses karo liyane WSOP gelang carane akeh tax aku kudu mbayar ing gambling winnings. Pungkasan kanggo nglakoni ana sing taun juara Carlos Mortensen lan ora ana cavalcade lintang wiwit wis nandang gerah cedhak. Iku ora ateges padha ora bisa menang acara ing tours liyane, iku mung katon minangka sanadyan menang gelang tegese luck punika munggah ing salawas-lawase lan WSOP dewa ora supaya sampeyan bali carane kanggo muter omaha poker. Joe Cada tak julukan "Bocah" kanggo kang 2009 kamenangan nalika piyambakipun ing mung-metu-saka-nappies umur 21 lan Peter Eastgate nyuwil ngrekam kanggo enom tau pamuter taun sadurungé ing umur 22 carane kanggo muter online poker karo kanca-kanca.