Paling munggah-kanggo-tanggal statistik bisa diakses ing klik mouse, karo stabil performance carane kanggo muter poker gampang. PokerTracker 4 lapuran lan saringan bantuan pemain nambah strategi nggawe kaputusan liwat poto-kepelatihan mandalay bay poker kamar ditutup. PokerTracker resmi wakil Steven McLoughlin ngandika: "PokerTracker 4 ngidini pemain kanggo njelasno dhewe online poker pengalaman, database tumindak minangka ensiklopedia saka pangguna mau kanggo kirim-game review. By partnering karo EPT lan nuduhake produk kanggo macem-macem saka sudhut pemain, kita ngarep-arep kanggo nambah customer kita pengalaman lan mulang wong-wong mau carane kanggo bener nggunakake pribadi kasedhiya ing PokerTracker 4." EPT Presiden Edgar Stuchly ditambahake: "Ing game analisis piranti lunak sing diwenehake dening PokerTracker antarane finest ing online poker industri.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre mandalay bay jadwal turnamen poker. PokerTracker ana bangga sponsor Ben Lamb, 2011 World Series of Poker Pamuter saka Taun mandalay bay resort & casino alamat.

Ing kajaba iku kanggo pisanan iklan kasedhiya tracker kanggo online poker muter, gawe PokerTracker digawe umum digunakake statistik referensi ajeg ing poker nuduhake TV kayata "Tanpo pekso Sijine Dhuwit ing Pot," "Wis Gagal Mundhakaken" lan "Agresi Frekuensi" mandalay bay poker turnamen jadwal. Kanggo informasi luwih lengkap riko: https://www.pokertracker.com/products/PT4/free-trial.php. Ing EPT are banget pleased kanggo welcome wong-wong mau bali minangka sponsor kanggo mangsa sabanjuré." Ing EPT bubar announced tanggal kanggo siap metu Mangsa 11 – nendhang mati karo Eropah kang paling gedhé-tau poker festival ing Barcelona ing agustus kanggo ngrameke ulang 100th EPT kembar kali kasino rhode island restoran. Bab PokerTracker Lunak, LLC PokerTracker Lunak, LLC punika pangembang premier saka online poker lunak pribadi lan dianggep anjog pamuka ing lapangan statistik poker analisis. Hubungi Steven McLoughlin ing [email protected] kanggo pitakonan media kembar kali kasino rhode island jam.