Ngatur dening U kembar kali kasino rhode island reopening. Caesars bakal makaryakke kontrol saka sawijining bangkrut liwat agĂȘng-nopember kembar kali kasino ri watesan umur. Tiyang sepah kontrol dening perusahaan usaha pribadi Apollo Manajemen Global LLC lan TPG Manajemen Ibukutha, kang digawe Caesars saka $30.8 milyar buyout leveraged saka Harrah Hiburan ing taun 2008 roulette totoan software free download. Goldgar dikutip ukuran cilik ing kaputusan, lan overruled tukang kredit sing dipencet marang kanggo shorten wektu kontrol eksklusif kanggo patang sasi utawa malah kanggo mungkasi iku saiki roulette totoan ing loro kolom. "Gedhine massa, bobot, volume lan komplikasi punika srengenge katon padhang," Goldgar ngandika ing Chicago pengadilan roulette totoan sastranegara sing bisa.