Limang sukses auctions padha dianakaké kanggo supaya disebut-mini kasino, kang dileksanakake kanggo omah nganti 750 slot mesin lan 30 tabel game casino de madrid sugih kode.
Perusahaan ponied munggah ngéramaké $50.1 yuta ing januari 2018 kanggo ngamanake 15 mil radius ing York Kabupaten casino de madrid sugih kode. Pennsylvania disetujoni Kategori 4 satelit kasino ing negara kang adoh-sik njongko game expansion paket mlebu dening Wolf ing oktober saka 2017 casino de madrid gran liwat werna. Penn Nasional Game suspending construction ing sawijining loro satelit kasino ing York lan Morgantown, Pennsylvania, amarga saka COVID-19 pandemi. Mbayar mung $7.5 yuta kanggo sawijining Berks Kabupaten satelit, lan ngangkat Morgantown sing ndarbeni lontar casino. Penn Nasional Sr.
Penn menang kapindho satelit sawise penawaran kandheg lan sadurungé pemenang padha tampi bali sing ndarbeni palms casino resort. "Kita felt kaya kita wis kanggo nglindhungi utama wilayah pasar" kanggo sawijining Hollywood Casino ing Penn Nasional Lomba Mesthi cedhak Harrisburg. Liwat sasi pungkasan, Penn enggo bareng (NASDAQ: PENN) wis plummeted saka luwih saka $38 kanggo $7.33 ing cedhak saka dagang dina iki – a mundhut saka luwih saka 80 persen sing ndarbeni palms casino. Perusahaan ngandika sing minangka asil saka Pennsylvania Gubernur Tom Wolf kang (D) telpon kanggo statewide mati kabeh non-penting bisnis – kang kalebu kasino – karya ing loro satelit kang dilereni soko tugas carane kanggo menang akèh dhuwit ing casino.

Perusahaan total biaya gawan saka penawaran ragad kanggo York casino ana $120 yuta.