aming peralatan lan lotre panyedhiya layanan Internasional Game Teknologi Plc (IGT) announced on Wednesday amandemen kanggo sawijining fasilitas kredit bergulir persetujuan lan term fasilitas silihan persetujuan, kalebu pranata hubungane Covid-19 pandemi.nder anyar perjanjian, IGT kapekso kanggo "njaga minimal likuiditas saka US$500 yuta" saka saiki nganti waktu liya saka taun sabanjuré paling apik ing slot rs3 perks.
Nanging tenan uga diijini kanggo nambah maksimum aspek saka total utang net kanggo EBITDA sing IGT dibutuhake kanggo njaga isih fiskal kwartal dijamin dening perjanjian sawise 30 juni, 2021 paling apik ing slot samurai ffxiv 5.2. ank saka Amerika Securities lan Mediobanca – Banca di Kredit Finanziario SpA, tumindhak minangka IGT global koordinator karo bab amandemen, ngandika tenan. tecno spark 2 pro slot.