Telung utawa luwih saka bonus simbol ing game bakal njupuk pemain kanggo ekstra game mode nomer telephone kanggo treasure island casino.
Pemain apik Banget Perhiasan emas nemokake reels sing kapenuhan karo safir, perhiasan, emeralds lan rubies. Perhiasan dening Da Vinci paling anyar judhul digawe dening perusahaan, salah siji sing nawakake pengalaman tradisional karo tema pusaté ing artis misuwur nomer telephone kanggo meadows casino.

Sadurunge woro-woro iki, perusahaan wis kasedhiya informasi liyane game anyar, Banget Perhiasan emas, kang adhedhasar ing permata tema, ing 5×3 kothak slot kanggo mbayar dening telpon. Kelompok kudu duwe lima utawa luwih simbol kanggo nggawe menang ing game..
Dhuwur 5 CEO lan pangadeg, Anthony Singer, komentar ing game anyar dening nyatakake: "Iki kajaba paling anyar kanggo kita seri saka game inspirasi dening kriya Leonardo Da Vinci janjinipun bakal kita paling immersive nggawe kanggo tanggal slot kanggo nggunakake kanggo ram. Tema iku salah siji sing pangembang wis menowo karo slot kanggo menang dhuwit nyata.
Antarane lukisan, pemain bakal nemokake pilihan saka nggoleki perhiasan sing bantuan kanggo nggawe menang paylines.5×3 slot kalebu Tumbling Reels kanggo nuduhake menang mutiara. "Klasik urutane critane game isih sante dening casino pemain tengen globe dina iki lan kita lagi manawa Tumbling Reels lan bonus babak bintang ing Perhiasan dening Da Vinci bakal mréntahaké menyang pirsawan luwih akeh lan dadi hit ageng kanggo operator." Isi anyar: Ing judhul anyar saiki nggabung dhaftar dawa saka isi anyar digawe dening Dhuwur 5 tabel mountain casino madera california. Ing page game saka aliran, Da Vinci Perhiasan, iki digawe liwat dasawarsa kepungkur lan iku salah siji saka perusahaan paling sukses tabel mountain casino lobster prasmanan.