Malta kang industri gambling langsung nyumbang €1.1 bn ($1.28 bn) kanggo ekonomi karo bab 9,800 wong dipunginaaken ing sektor ing pungkasan 2017, Malta Game Authority (MGA) ngandika ing sawijining laporan taunan diterbitake ana.
Negara sing diklumpukake €66.3 m ($77.1 m) ing revenue saka licence fees, game tax, lan liyane fees lan dendo, sizable jumlah kanggo pulo karo populasi 436,000. Gambling akun kanggo bab 11% saka Malta kang ekonomi."Api wutah saka industri game ing taun anyar wis bablas ing 2017," ing MGA laporan ngandika game casino online ing venezuela. "Ing industri game mangkono nggabungake sawijining posisi minangka katelu-paling gedhé sektor ekonomi, contributing kanggo generasi saka kegiatan ing sektor liyane."Ing MGA outlook kanggo game mangsa industri punika positif, karo survey nuduhake yen revenue game reged kudu tuwuh dening saben watara 15% lan employment kudu munggah dening 10% casino game nyata dhuwit online chile. Miturut laporan, "ana operator nyana kanggo nambah sing sah ing Malta, ing sawetara watara 8% nganti 13% saben annum liwat suwene rong taun sabanjuré, mangkono luwih contributing kanggo wutah, ing tartamtu, layanan, toko lan sektor real estate."Ing MGA uga mikir iku bisa sing industri game bisa ndeleng wutah liyane karo aktivitas investor anyar ing Malta carane kanggo nggawe wektu slot ing google calendar. Ing MGA bakal penerapan GDPR-adhedhasar taksiran impact sak 2018 ing supaya kanggo mesthekake privasi customer data carane nggawe slot mesin animasi. Iku uga bakal looking kanggo fokus ing keamanan informasi karo mrikso saka sawijining infrastruktur IT carane kanggo nggawe wektu slot ing excel. Malta anyar Game Tumindak rawuh menyang pasukan ing 1 agustus 2018, sasi luwih saka samesthine sadurunge. carane nggawe slot mesin ing android studio.