Betfair saiki ngandika sing "supaya ora jeopardize kita efforts" ing éntuk anyar federal lisensi, perusahaan wis "mutusaké kanggo ngaso kita aktivitas marketing kanggo customer anyar disualekno ... BETFAIR SUSPENDS JERMAN PROGRAM AFFILIATE Nalika Stanleybet tantangan Belgian aturan, Betfair wis nyoba kanggo nggawe becik (urut) karo jerman mitra. Belgian Game Komisi Peter Naessens marang GamblingCompliance sing ing syarat-syarat Belgium kang National Lottery Tumindak 2002, lotre punika kanthi irah-irahan kanggo kurban olahraga bets kasedhiya iku subjected kanggo aturan sing padha minangka operator liyane lagi disebut tabuh saka poker. Betfair optimistically disaranake sing program bisa diganti "ing sawetara minggu" yen kahanan diganti carane kanggo mungkasi muter ing casino online. Stanleybet, Bingoal lan Betfirst argue sing ana sabdhoning kanggo Royal Keputusan Belgian ing agustus sing sah Lotterie Nationale olahraga totoan bid, utamané wiwit Belgian game hukum tinulis nyatakake yen mung 34 offline olahraga totoan lisensi bakal ditanggepi, lan iki panggonan sing wis ngandika kanggo. kanggo wektu kang." Nanging, Betfair bakal isih bisa diakses dening jerman punters lan afiliasi bakal terus kanggo mbayar komisi ing ana diarani pelanggan carane kanggo duwe kripik free texas holdem poker. Totoan exchange wis dikirim sawijining afiliasi kabar ngandika iku wis mutusaké kanggo "sementara nundha Betfair Program Affiliate ing Jerman." Betfair kaputusan iki asil saka "terus tantangan peraturan" perusahaan iki madhep minangka vied kanggo salah siji saka Jerman kang anyar olahraga totoan lisensi. Pungkasan minggu kepungkur, Stanleybet ditanggepi a statement ngandika kaputusan wis breached "a nomer saka sah miturut Ukum lan EU prinsip" lan kasedhiya lotre "ono gunane lan ndarbeni hak istimewa kahanan iku tegas diwenehake karo lisensi anyar kanggo organisasi saka bets nalika kabeh pribadi operator kudu tindakake aplikasi prosedur." Stanleybet tindak ing ngomong sing "ukuran massive" lotre monopoli kurban produk lan ngarsane media bakal ngaktifake "kanggo nggunakke iki kauntungan unik lan secara harfiah sudhut Belgian olahraga totoan pasar ing proses kang tumiba gawe salah saka saben pemanggih saka EU kompetisi hukum." Stanleybet luwih udur sing iki blatant tampilan kasih nganggo nalisir EU ngalami kuwi perawatan luwih mung bisa sabdho yen maksud kanggo matesi gambling aktivitas, kang temenan ora cilik kene carane njaluk free dhuwit ing zynga poker.
Ing juli, Betfair iki angel ngomong, matur iku bakal nglirwakake syarat-syarat anyar federal game prajanjian nalika clinging kanggo pangarep-arep lisènsi iku wis dijupuk saka renegade negara jerman Schleswig-Holstein bakal cukup pizza casino neuville sur saone. Ing BGC bakal arep pasrahaken lotre olahraga totoan bid ing Nov.