Ing rating agensi ngandika faktor utama nyegah saka ningkatake LVS' bahan kanggo BBB punika Macau kalonggaran resiko carane kanggo nambah ing-langit-langit bank casino.

BBB - tandha iku tenan riset paling ing investasi-bahan wilayah. (NYSE:LVS) ngandika ana iku sade unspecified jumlah utang, kang entuk BBB - bahan karo "positif" outlook saka Fitch Ratings carane kanggo duwe kripik free zynga poker. LVS wis dilakokno uga ing Fitch kang upgrade rasio pengaruh sensitivities kanggo periode lengkap wektu, nyopir ing Wawasan Positif," ngandika Fitch Ratings ing cathetan metu ana. Sands' juli utang aturan iki conducted ing telung tranches, karo tanggal kadewasan saka 2024, 2026 lan 2029, karo kapentingan tarif saka 3.2 persen, 3,5 persen lan 3.9 persen, mungguh pixies saka alas slot. Sands mung domestik utama perusahaan game karo investasi-bahan ratings saka saben Fitch, Sumelang Investor Service, lan Standard & Poor kang (S&P) pizza ing new york new york casino. Perusahaan ngarepake kanggo nggunakake neruske kanggo "general perusahaan tumbas," kalebu nuduhake buybacks.
"Luwih mlebu nalar resiko LVS kang tundhuk onerous extension syarat-syarat, kayata luwih tax, kalonggaran pembayaran, utawa nelpon dening pemerintah kanggo wujud ngisor BATHI investasi." Sands makaryakke limang game situs ing semenanjung, kalebu Sands Macao, Parisian Macao, lan Venetian Macao pixies saka alas slot review. Kabeh enem game lisensi ana entek ing 2022, lan iku wis samesthine sing nganyari maneh ngobrol bakal gain uap taun sabanjuré ing ngisor iki instalasi saka anyar administrasi pamaréntahan ing desember black jack produk k link.
Senajan sawetara LVS eksekutif bubar ditulis uneg-uneg babagan biaya saka bangunan kelas-page resor terpadu ing Jepang, Fitch pracaya operator uga-dipanggonke kanggo nangani tab kanggo mbangun game property ing donya katelu-paling gedhé ekonomi black jack pub new bel road.