Ngandika saka kompak anyar, Sen. Travis Hutson, R-Palm Pesisir ngandika: "Ing lawas kompak, apa kita iya ana ing kono padha aturan ing panggonan sing breached apa kita kompak iki. Aturan iki disetujoni senadyan akeh ngedeni liwat sawijining dawa lan mbayari kanggo negara paling slot canyons cedhak st george. Dheweke saiki fokus ing iGaming lan olahraga totoan industri.

Omari Hardy, D-Palm Beach iki salah siji saka akeh sing ngandika marang kacepetan karo kang menehi hasil iki sarujuk matur: "Iki menehi hasil ngrasa kaya kita teka kanggo meja karo Seminoles saka posisi saka desperation." Ing Seminole Suku wis mandegake mbayar negara sawijining dibutuhake $350 yuta saben taun bali ing 2019 ngakoni yen negara wis nerak sadurungé kompak paling slot canyons cedhak moab. Luwih pembayaran bisa ndeleng negara net minangka akeh minangka $20 milyar liwat sabanjuré telung puluh. DeSantis lan ana sethitik mangu-mangu sing bakal mlebu menyang hukum sanalika bisa – pungkasanipun nggawa legal sportsbetting kanggo Florida paling slot canyons near kaca az. Nanging, kompak anyar bakal njamin sing taler kudu mbayar jumlah tetep saka $500 yuta saben taun kanggo pisanan ing limang taun utawa ilang lisensi. SB 2-A bakal mbukak kanggo 30 taun ing apa sawetara wakil nelpon monopoli ing olahraga totoan kanggo Seminole Suku. Gambling Situs Warta dening DDM roulette vodka rega ing india.