Kindred Group wis sarujuk limang taun kemitraan karo Mohegan Sun Pocono ing Pennsylvania, karo tampilan kanggo ndawakake kanggo loro tambahan lima-taun syarat-syarat pizza casino vic sur cere.
Menehi hasil ngidini Kindred kanggo kurban loro online lan offline olahraga totoan, uga minangka game online, liwat Unibet account. Pennsylvania kaloro negara US Kindred wis mlebu, karo operator sadurunge tondo asto tawaran karo Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City, Ngelmu Game lan Kambi ing negara New Jersey. Kindred ngandika iku bakal terus kanggo tuwuh operasi US sawijining "ngendi kondisi pasar ndhukung model bisnis sustainable," nambah sing partnering Mohegan Sun Pocono yaiku bagean saka nggayuh persetujuan peraturan ing Pennsylvania pizza delivery near langkawi lake casino. Aviram Alroy, VP Interaktif Game ing Mohegan Game lan Hiburan, ngandika: "Kita wis didadekake siji karo salah siji saka paling apik casino online lan sportsbook operator ing online diatur pasar, kang bakal ngidini kita kanggo kurban paling apik ing kelas pengalaman kanggo kita pelanggan sing wis ana uga narik kawigaten anyar gedhe-gedhe."Manuel Stan, SVP Kindred US, ngandika: "Nemokake partner kuwat sing enggo bareng Kindred kang pengabdian kanggo pengalaman customer lan nilai-nilai wis kritis pizza delivery cedhak kidul titik casino.

Aku remen kita wis ketemu mung sing ing Mohegan Sun Pocono." grand casino hinckley natal prasmanan.