"Columbus mbok menawa paling milutaken project anyar ing Amérika Lor," ngandika Kredit Suisse game analyst Joel Simkins, nambah sing casino kang nyata aliran awis bisa pindho dhisikan proyeksi poker mesin kanggo advertisement sydney. Panjenenganipun mutusaké kanggo isi Ohio defisit budget karo liyane dhuwit saka game poker mesin carane padha bisa. "Kita lagi ngandani wong, lan Caesars wis mulangi wong-wong, ora, iki menehi hasil poker mesin kanggo advertisement queensland. "Iku ora ngawula wong-wong saka negara iki." Penn Nasional, kang uga makaryakke loro racetracks ing Ohio lan nunggu kanggo negara kanggo tumindak ing disetujoni sadurunge plans kanggo ngidini fasilitas kanggo mbukak video lotre terminal kasino, iku njupuk legal tim semangat munggah kanggo perang. panggonan ngendi gambling online legal. Caesars ngandika ing pungkasan April sing ana delaying bukaan saka $400 yuta Horseshoe Cincinnati dening nganti taun 2013 nalika tax prakara iki sampun mantun.