Moore bakal regional presiden lan umum manager saka Flamingo, Ing Kotak lan $180 yuta Gansevoort pembangunan sawise nampa dibutuhake persetujuan peraturan, ngandika juru wicoro perusahaan Gary Thompson pompe a pet geant casino aix en provence. On Monday, Caesars marang Penet saka Atlantic City sing Rick Mazer, sing wis overseen ing Flamingo, Kotak lan Gansevoort, bebarengan karo Harrah kang Las Vegas lan pembangunan saka $550 yuta Linq project, iki tumuju menyang Atlantic City pompe a biere geant casino. Miturut pakaryan babagan penyimpanan file karo New Jersey Casino Kontrol Komisi, Mazer iki, goleki lisènsi minangka tombol pegawe, senior wakil presiden lan umum manger saka Harrah kang Atlantic City.

Perusahaan, kang wis 10 properties ing utawa cedhak Strip, ngandika Eileen Moore, saiki presiden perusahaan kang Agêng-Lor Divisi Regional, bakal teka kanggo Las Vegas kanggo ngawasi telung kasino black jack jenggot lenga review. Sadurunge dheweke peran ing Illinois lan Kidul Indiana, Moore iki assistant general manager ing Harrah kang New Orleans black jack amben bug maneh semprotan.

Thompson ngandika Mazer bakal ngawasi a $125.8 yuta konvènsi pusat expansion ing Harrah kang Atlantic City lan perusahaan ngajokaken $1 milyar hotel-casino pembangunan ing Boston karo Suffolk Ketinggalan Trek Lomba black jack beemans lan clove permen karet. Caesars wis ora wis Wétan Division presiden wiwit januari departure saka Ora Marrandino, sing katuntun ing Atlantic City kasino wiwit 2009 lan kiwa kanggo winadi alasan iku aman kanggo pindhah menyang casino nalika ngandhut. gemi sawijining Las Vegas lan Atlantic City manajemen resor eksekutif selasa, obah regional presiden saka Strip menyang east coast.

Thompson ngandika Caesars Palace Presiden Gary Selesner bakal ngawasi Harrah kang Las Vegas nalika Jon werna abu-Abu iku general manager saka Linq, kang mbukak taun sabanjuré.. Caesars uga makaryakke Bally, Caesars, lan Showboat ing Atlantic City Boardwalk; lan Harrah kang Philadelphia racetrack casino ing Chester Pa.minangka bagéan saka perusahaan Wétan game operasi iku aman kanggo pindhah menyang casino saiki.