Aku cah wadon normal." Chand marang BBC sawise Pangadilan Arbitrasi Olahraga dilereni soko tugas kontrovèrsial hyperandrogenism aturan iku aman kanggo pindhah menyang winstar casino ing oklahoma.
Adda52 uga rencana kanggo Tim Online ing sasi teka iku aman kanggo pindhah menyang casino sapunika. Gauss Jaringan Pvt Ltd diduweni perusahaan bakal muter metu cilik tuku-ing festival ngrancang kanggo njupuk panggonan liwat telung dina wektu 31 juli – Agustus 2 karo tampilan kanggo nyekeli ageng tuku-ing acara ing saindhenging negara kudu jempol munggah bakal diwenehi dening seneng punters.8 lakh (Approx.
India kang paling gedhé online poker situs Adda52 wis dipindhah menyang manggon turnamen industri karo unveiling saka Adda52 MANGGON amarga njupuk panggonan akhir minggu iki ing Rocket Poker Kamar ing Bangalore, lan Indian runner Dutee Chand menang landmark jender cilik iku aman kanggo riko casino. Aku guess aturan iki padha tau ngenalaken menyang gulat carane akeh aku menang ing roulette. Ing Februari 2015, Adda52 di dudohake 'Tim Spades' profesional page poker tim kanggo dadi disponsori ing India carane akeh aku menang ing roulette.