US Departemen Kehakiman wis bejat munggah rusia-mimpin gang pidana kang kadurjanan klebu ilegal poker game lan hacking casino slot mesin.
Pungkasan ana, US Agung kang Kantor kanggo District Kidul New York announced macem-macem biaya marang 33 anggota saka gang karo pranala menyang rusia lan georgia "diatur angkara klompok." Paling dipuntudhuh wis nahan, sanajan limang wastani tetep ing gedhe construire une meja poker de. Antarane dipuntudhuh punika Razhden Shulaya, kang DOJ dikenali minangka 'vor', kang secara harfiah nerjemahake minangka 'maling' nanging mangertos kanggo nunjukaké dhuwur-peringkat 'digawe' anggota saka gang pidana sing ditampa financial pajeg saka ngisor-peringkat anggota saka gang. Istilah wis kahanan dibandhingake kanggo term godfather ' ing Sicilian mafia bunderan.

Ing 'Shulaya Perusahaan' kabaripun dilakokno ilegal poker bisnis ing Brighton Pantai, nalika extorting gamblers sing dianggo utang liwat iki ilegal aktivitas. Perusahaan iki uga dipuntudhuh saka "efforts kanggo ngapusi wong liya kasino ing Atlantic City lan Philadelphia dening nggunakake piranti elektronik lan server komputer kanggo mrédhiksi lan manfaat prilaku elektronik slot mesin." Iki slot scam pisanan teka kanggo cahya ing laporan sing surfaced sadurungé taun iki gegayutan karo seri saka kedadosan nglibatno nasional rusia muter slot ing AS lan Eropah kasino ing banget methodical pola sawise pakaryan damel film ing slot' operasi liwat smartphone kamera consulter katalog geant casino en ligne. Dawane iki slot kegiatan iki dikirim lewat layang elektronik kanggo accomplices sing page analisa kegiatan, banjur mangsuli karo informasi ing internal jam data saka mesin' pseudorandom nomer generator sing diijini slot pamuter kanthi prédhiksi nalika mesin padha luwih kamungkinan kanggo mbayar metu. Shulaya, sing dipenjara ing Las Vegas on Wednesday, ana diterangake ing DOJ kang release penet minangka gadhah "arang banget kasar sajarah," kalebu panganiaya marang murah-peringkat gangsters sing gagal kanggo ante munggah sing dibutuhake pajeg ing fashion pas wektune tarifs parkir casino barriere lille. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre tarjeta casino marina del sol.