Iki rawuh sawise U seneca casino buffalo olahraga totoan. Liyane saka juni 2018 iklan bledug-munggah, kang teka sasi sawise advertisement, ana kang ora skandal sing digandhengake karo perusahaan iku occasional gambling dosa. MaxEnt Winates, operator konco merek kaya Slotty Vegas lan BetAt merek, wis ilang sawijining U iku odawa casino ing petoskey mi mbukak.

Komisi wis mamang liwat Uga 2018 sale sanadyan, lan kepengin ngerti carane MaxEnt teka munggah karo dana kanggo nggawe tuku iku odawa casino ing petoskey ditutup. Ana ora diterbitake informasi kanggo suggest sing MaxEnt ora bisa dipercaya minangka operator, kanggo dadi cetha dewan nasional ing masalah gambling singapura. Padha nyatakake: "[Ing] Komisi uga dikenali uneg-uneg hubungane anyar controller kang mathuk, ing kuwe sing wis kasedhiya bertentangan informasi lan wis gagal kanggo dadi lengkap lan frank ing srawung karo Komisi." Camping mbukak dening MaxEnt duwe nganti 18 juni kanggo mungkasi aturan layanan kanggo pelanggan ing U. Ing juli 2018, Iklan Standar Authority (ASA) disebut metu Slotty Vegas kanggo iklan sing nyabrang ing baris. aturan. Komisi ngarepake wong-wong mau kanggo metu ing cara tertib, informasi sing pelanggan saka kaputusan lan ninggalake ora messes.
Malta operator, biyèné dikenal minangka NRR Hiburan, angsal dening MaxEnt national gambling papan formulir aplikasi.