Kita nggawe percoyo sing transaksi iki bakal nggawa keuntungan gedhe kanggo pasar lan utamané kanggo pemain, sing bakal seneng likuiditas luwih ing Aktif Game Jaringan uga minangka pilihan liyane saka isi."Maksud Ventures wis pribadi-diduweni kemitraan investasi diadegaké déning Carlo Gualandri, Carlo D'Acunto lan Fausto Gimondi – founding partners Gioco Digitale Spa, mantan bwin eksekutif lan co-pendiri Nyata Fun Game – Andrea Gaudenzi, lan chief executive officer Giochi24 lan Aktif Game -Paolo Di Feo dewan nasional ing tanggung jawab gambling. Kang maringaken ing februari 2019 iki peteng dina kanggo kita. Kita pisanan ketemu ing januari 2001 ing ÈS ing London ngendi aku diamati wong arep booth kanggo booth interviewing casino online, lunak, lan lisènsi ukum wakil grosvenor casino ing stoke ing trent. Disualekno strengthens kepemimpinan ing italia pasar, perusahaan ngandika Anjog italia panyedhiya boardgamegeek kang wis angsal Aktif Game saka Maksud Usaha kanggo winadi wawasan grosvenor casino leeds partai natal.
Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri grosvenor casino kirkstall dalan leeds. Marco Castaldo, pangareping pejabat eksekutif saka boardgamegeek kang Group lan saiki, pangareping pejabat eksekutif saka Aktif Game, ngandika: "We are banget pleased karo transaksi iki kang strengthens kita posisi-posisi pimpinan ing Italia.

Iki bisa ditemokaké ing kita arsip warta grosvenor casino awake poker jadwal.