Perusahaan wis mbukak enem luwih lokasi ing Las Vegas taun iki, kalebu sawijining page mikro-pabrik wow bales raso serik dh paling apik ing slot. Golden, kang Nevada kang paling gedhé taverne operator lan slot mesin auto perusahaan, ngandika ana iku angsal 1,000 slot mesin lan bisnis liyane saka C. "Ngetik Montana pasar game macem kesempatan kanggo nggedhekake kita disiplin strategi operasi pasar anyar lan diversify geografis tekan kita mbagekke game operasi," Golden CEO Katharine Sartini ngandika ing statement. Perusahaan announced sing menehi hasil ing pungkasan desember wow vergelter paladin paling apik ing slot. Enggo bareng Golden Hiburan gained 3 sen, utawa 0.30 persen, kanggo nutup ing $10 on Monday. wow vanilla enchants dening slot. Bebarengan, telung perusahaan nggawe munggah salah siji saka Montana kang paling gedhé mesin slot auto operasi casino ing kidul myrtle beach. Perusahaan uga ndarbeni lan makaryakke Rocky Longkangan Casino ing Maryland casino ing kidul san francisco.