senior eksekutif ing Melco Resorts lan Hiburan Ltd kang Siprus casino operasi wis disaranake sing tenan kang utama property – amarga kanggo mbukak ing 2021 – bisa nggawa bantuan "lan tambahan 300,000 turis" tahunan, lan uga bantuan liburan industri ing Mediterania pulo.ccording kanggo negara Statistik Service, tally saka turis mlebu menyang Siprus ing pucuk sasi juli, agustus lan September 2018 iki mung liwat 2.12 yuta, dibandhingake mung 695,472 ing kurang-mangsa sasi januari, februari lan Maret taun bitcoin casino ora bonus simpenan kode. Kita pitados bilih casino, minangka alternatif wangun saka pariwisata, bakal mbantu ing ngembangaken pulo tourism periode mangkono onomatopia mangsan lan madegaken Siprus minangka kabeh-taun panggonan," Pak Ballantyne iki dikutip minangka ngandika.r Ballantyne uga ing peran kepemimpinan sing isine Siprus Kasino "C2", chain saka satelit cilik acara diijini ing monopoli game lisensi sing diwenehake dening pemerintah ana kanggo konsorsium dipimpin déning Melco Resorts.elco Resorts uga kanthi irah-irahan ing sawijining ijin kanggo mbukak sak wentoro Limassol game ajang – C2 Limassol – pending bukak saka Kutha Impen Mediterania.ccording kanggo Sunday kang statement, Melco Resorts saiki ngandhut ing Siprus luwih saka 950 wong, lan nomer sing bakal munggah karo bukak saka C2 Paphos. bitcoin casino ora bonus simpenan 2021 usa.