Inspirasi Hiburan kui total revenue saking $26.7 m kanggo Q2, 28% nyuda taun-taun bitcoin casino io giliran free. Diatur EBITDA kanggo periode iki $8.9 m, mudhun 42%; operator kawicaksanan asil iki kanggo abang maksimum totoan kanggo tetep-rintangan totoan terminal (FOBT) ing UK trik kanggo menang texas holdem poker. Khusus, selehake ing totoan saka £100 ($120.70) kanggo £2 nyebabake revenue kanggo tiba $5.5 m lan diatur EBITDA kanggo kurangé populasi $4m trik kanggo menang roulette ing casino.
Net mundhut kanggo waktu ana $10.7 m, lan nambah 167% trik kanggo menang roulette casino. Lorne Weil, Ketua Eksekutif saka Inspirasi Hiburan, ngandika: "Kita pitados bilih kita wis dijupuk akeh saka mejet ing mundhut saka revenue ing waktu liya karo banget sethitik kaenthengan supaya adoh kertas wis macet ing kertas output slot utawa ing mburi tray. "Kita wis bener dipunwiwiti kanggo ndeleng revenue penjilat bali munggah, karo reged menang saben unit saben dina ngapikake saka 44.5% populasi ing April kanggo 38% populasi ing juni."Inspirasi pracaya iku bakal duwe mitigated impact saka FOBT abang dening mburi 2019 utawa awal 2020 kertas mario mesin slot 3 lintang-lintang.
Sak Q2, Inspirasi uga lengkap sawijining kontrak karo William Hill nganti 2022 lan ngrambah persetujuan kanggo ndarbeni Novomatic UK Game Teknologi Group. kertas mario 64 slot mesin.