Kontestan bisa ngirim pamilihan sing taun iki ing Nugget Golden app seluler.2019 kontes wis 282 entri.
Loro entri saka padha contestant, Michael Wachs saka Westchester County, New York, disambungake kanggo pisanan karo 73-42-4 KES ngrekam (63.48 persen) lan ditampa $79,062 saben kanggo total $158,124. trik kanggo menang roulette electronica casino. Sing casino isih nyoba kanggo aplikasi samar aturan arbitrarily ing dina iki lan umur apa kasus iki bab." Papan dikirim ing ngisor iki nanggepi liwat email kanggo Review-Journal: "Ing kasus iki, loro-lorone padha dituduhake, lan kaputusan nguripake ing aturan house kertas mario ewu taun lawang slot mesin. "Aku pengin bab iki kabèh bisa wis nyingkiri," Westgate sportsbook direktur John Murray ngandika kertas mario wong isin slot mesin. Kabeh Gill wis kanggo nindakake iki takon sopo wae ing Westgate, lan kang wis enem sasi kanggo nglakoni." Alexander ngandika liwat pesen teks wong iku "Temtunipun arep kanggo mréntahaké kertas mario 64 isin wong slot mesin.
"Ing iklim ngendi sportsbooks ing yuridiksi liyane sing saya bettor loropaken, kula pratelan kene ing Nevada punika curiously disadvantaged," panjenenganipun nyatakake ing teks carane kowe refelt poker meja.