Louis Kabupaten lan District Kasino ing St carane sampeyan mbaleni casino heist. GLPI digawe umum sawijining kurban kanggo Pinnacle kang real estate ing Maret sawise loro-lorone gagal setuju ing rembugan syarat-syarat carane kowe maca garis ing mesin slot.

Pinnacle shareholders bakal nampa siji nuduhake Pinnacle kang casino operasi bisnis lan 0.5517 enggo bareng saka GLPI kanggo saben Pinnacle bareng padha dhewe dhuwur kanggo kurang poker tangan. Ing Wyomissing, Pennsylvania basis GLPI nyata estate investasi dateng sing ndarbeni casino situs sing iku kontrak sewa bali menyang casino operator. Iku wungu bid sawijining ing April kanggo mung liwat $40 nuduhake, utawa watara $2,4 milyar dhuwur kanggo kurang ing tangan poker. Operator Casino Pinnacle Hiburan dikonfirmasi ana sing iku ing wuwus kanggo ngedol sawijining aset real estate kanggo Game lan Luang Situs Inc pasang dhuwur casino billings montana.

Ing ngajokaken menehi hasil, Pinnacle shareholders bakal nampa bab $36 ing aset kanggo saben bareng padha dhewe, watara $2,17 milyar ing total. (GLPI).