UK-kadhaptar ing gambling online operator 888 Holdings wis ndongkrak sawijining long-term olahraga totoan prospek dening éntuk Dublin kanthi basis BetBright olahraga totoan teknologi platform pasang dhuwur akses ing casino. Disualekno kalebu BetBright kang Dublin kantor lan sawijining manajemen resiko, produk lan dagang staff, kang bakal integrasi menyang 888 group poker kamar ing pensacola florida. 888 kang BetBright release durung sebutno Kambi, nanging 888 durung ngomong sing iku bakal miwiti integrasi teknologi proses minangka "sanalika prakteke layak" lan bakal miwiti "phased lan pasar-by-pasar muter metu" saka anyar sawijining tertutup totoan produk sawise sing integrasi lengkap poker kamar ing pantai pantai. Paling bubar, Kambi dibukak 888 kang New Jersey-dilisensi olahraga totoan layanan poker kamar ing langogne washington. Pungkasan desember, 888 ngginakaken $28m kanggo njupuk kepemilikan penuh ing Kabeh Amérika Poker Jaringan joint venture, senajan potensial iki menehi hasil iki disebut menyang pitakonan siji sasi mengko ngisor iki Departemen Kehakiman US anyar mratelakake panemume ing Kabel Tumindak, kang nindakake tantangan tartamtu kanggo antar negara bagean online poker operasi ora bonus simpenan kode casino online 2021.