Ngelmu Game sing dilapurake "a likuiditas kuwat posisi" sawise nglereni luwih saka $100 yuta ing seprapat biaya — setengah saka kang teka saka kekiyatan kerjo biaya pengirangan digunakake monopoli slot machine for sale.

Las Vegas basis slot mesin manufaktur perusahaan ngandika iku optimistis iku bakal ing posisi apik nalika industri game wiwit waras saka negoro casino shutdowns, miturut selasa release warta digunakake octagon poker tabel for sale. "Kita terus kanggo ngurangi biaya kita supaya kita bisa posisi Perusahaan kita bakal malah kuwat minangka pesaing ing industri wiwit kanggo waras," CEO Barry Cottle ngandika ing statement. "Bhinéka saka kita bisnis, porsi pelanggan tengen ing industri lan ing ndonya, menehi kita unik kekuatan ing kaping tantangan." Ngelmu Game ngarepake kekiyatan kerjo pengirangan — kalebu jam lan mbayar pengirangan lan furloughs — kanggo kasil ing luwih saka $50 yuta ing tabungan sak waktu liya lan ngandika pangeluaran ibukutha ing waktu liya kudu nyelehake dening watara $50 yuta situs paling apik kanggo gambling online. Nalika iku wis sadurunge ngandika iku bakal nglampahi antarane $300 yuta lan $330 yuta taun iki, Ngelmu Game wis wiwit sudo sawijining ibukutha sah prakiraan kanggo $210 yuta kanggo $240 yuta situs paling apik kanggo blackjack online.

Pengirangan saka liyane expenses operasi kudu mimpin kanggo tambahan tabungan situs paling apik kanggo adat poker kripik. Perusahaan wis bab $200 yuta ing awis minangka saka mburi Maret, lan diselang liyane $480 yuta ing sawijining fasilitas kredit bergulir, kang ngirim ngidini iku "kanggo njupuk kauntungan saka kesempatan kanggo ngiyataken bisnis minangka industri wiwit kanggo waras," miturut statement..