Panjenenganipun wis sarujuk kanggo mbayar $250.000 nggoleki uga minangka $250.000 ing forfeiture gulat slot machine for sale. Iku kamungkinan sing loro-lorone uga bakal nyerahke limang taun wektu uji cobo lan KITA entri ban. Penuntut pratelan sing ing wektu penahanan ing juli, Darren Phua marang Federal Bureau of Investigation sing rama diduweni IBCBet a sajarah saka patologi gambling.

Wong karo rencana kene ing Casinomeister a apik poker tangan uga diwenehake karo dhuwit. Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara. Casino Online News Duweni Infopowa warta Liyane kene.

Saben iki dihukum limang taun' wektu uji cobo, khusus saka Amerika Serikat kanggo limang taun, $100.000 nggoleki lan $125,000 forfeiture saben. Phua associates nemokake biaya saka totoan abot Pengadilan dokumen ing Nevada wis sing dicethakaké ana hukuman kanggo ngatur internet olahraga totoan saka hotel in Las Vegas sak Piala Donya FIFA sing punitive a kupluk ing wektu rift roulette. Chris Eaton, mantan kepala saka keamanan ing FIFA, lan saiki direktur ing Doha basis Internasional Pusat Olahraga Keamanan, wis kira-kira sing saben perusahaan dadi liwat bab $2 milyar minggu online poker lobi karo kanca-kanca.
Pengadilan dokumen allege sing Phua lan associates kang padha nggunakake SBOBet lan IBCBet olahraga totoan situs web, sanadyan kang wis dilisensi kanggo operate ing Nevada, kanggo ngawasi rintangan lan panggonan wagers online poker mesin dhuwit nyata. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998.