Amérika operator casino Caesars Hiburan Tergabung wis announced sing sawijining ngajokaken $3,7 milyar takeover William Hill wis disetujoni dening Inggris sportsbetting buta kang nyekel saham. Reno-kantor pusaté casino behemoth digunakake resmi ana release penet kanggo wara-wara sing envisioned disualekno iki bubar digawe dening 86% saka wong-wong nyekeli enggo bareng ing William Hill, kang ana gampang ndhuwur dibutuhake 75% batesan, lan saiki wis samesthine kanggo bakal mesthi rampung ing pungkasan Maret 'subyek kanggo kepuasan saka pinunjul isih peraturan kahanan lan persetujuan final saka inggris pengadilan.' Terus komunikasi: Tom Reeg serves minangka Chief Executive Officer kanggo Caesars Hiburan Tergabung lan kang digunakake ing cendhak release penet kanggo salajengipun njaluk sing 'pihak sing nggawe kemajuan menyang nggayuh kabeh perlu persetujuan peraturan dibutuhake kanggo nutup transaksi.' Nggedhekake entitas: Caesars Hiburan Tergabung mung rampung dhewe $padha 17,3 milyar setunggal karo cilik compatriot Eldorado Resorts sing Tergabung ing juli kanggo nggawe donya kang siji paling gedhé casino tenan karo liwat 50 acara nyebar tengen Amerika Serikat, Kanada, Mesir, Afrika Kidul, Dubai lan Inggris silver judi bola slot online. NASDAQ-kadhaptar operator menapa malih dicethakaké anyar persetujuan wis dibukak cara kanggo iku kanggo miwiti éntuk mayoritas kapentingan ing William Hill karo rega saka individu enggo bareng pegged ing kira-kira $2.72 silver casino token for sale. Domestik pembuangan: Kanggo sawijining bagean lan London basis William Hill tanggung jawab kanggo luwih saka 1,400 toko totoan kopi nyebar tengen Inggris uga minangka Amerika Serikat-madhep William Hill KITA sportsbetting perusahaan. Akeh industri ahli wis mbadek sing Caesars Hiburan Tergabung salajengipun bakal katon kanggo offload sawijining teka disualekno kang British kapentingan karo New York-kadhaptar Apollo Manajemen Global Tergabung kang katon minangka kamungkinan panuku peluru salaka bar & casino. Maca statement saka Reeg.. lake powell slot canyons dening kayak. "We are pleased kanggo duwe ditampa William Hill saham support kanggo kita dianjurake nawarake awis lake powell slot canyon hikes. Kita terus kanggo karya menyang marem isih peraturan kahanan lan katon nerusake kanggo ngrampungke transaksi taun sabanjuré lan nggabungaken William Hill KITA menyang kita sportsbetting lan iGaming franchise.".