Ing Macau, Maret kabaripun weruh dikumpulke game reged bathi munggah kanggo kawolu consecutive sasi minangka liwat 30 kasino ing kutha dikirim 18.1% digabungake nambah taun-taun kanggo nggawa ing mung liwat $2.65 yuta. Miturut laporan saka GGRAsia kasebut tokoh resmi saka Game Pengawasan Lan Sesambungan Biro pengatur, ing tally kanggo 31-dina periode teka duweni dhuwur rata-rata dina rata-rata bathi kanggo non-periode liburan ing rong taun ing $85.6 yuta, kang ana mung 2.6% ing ngisor iki $87.9 yuta ing cocog takings direkam sak sadurunge lonceng-weather sasi oktober. Macau wis gerah liwat 26 sasi taun-taun nolak ing dikumpulke game reged bathi nganti agustus weruh kasino ing mantan portugis enclave kirim a 1.1% dandan kanggo $2.35 milyar nalika September tokoh saka $2,29 milyar dituduhake swell saka 7.4%. Gaya iki terus ing oktober karo 8.8% ngedongkrak kanggo $2.72 yuta sadurunge kang luwih ndisik tenimbang dening 14.4% advance kanggo $2.34 milyar ing November lake powell kayak slot canyons.

Desember kang tokoh salajengipun ageng dening 8% ing taun-taun kanggo mencet $2,47 milyar nalika digabungake takings in January wungu dening 3.1% kanggo nggayuh saklawasé $2.41 milyar sadurunge februari weruh 17.8% ngedongkrak kanggo $2,87 milyar iku philadelphia mississippi casino mbukak. "Nalika rinci risak saka game reged bathi kanggo waktu pisanan 2017 ora bakal kasedhiya kanggo rong minggu, kita ngira sing VIP game reged bathi kamungkinan ageng ing tingkat saka 22% kanggo 25% sak Maret lan massa terus kanggo tuwuh ing kurang pindho-digit utawa kurang cah anom," maca statement saka Uni Game Pasar Asia Winates analyst Grant Govertsen iku philadelphia ms casino mbukak. Govertsen kabaripun ngumumaké yen Macau kang munggah ing nggabungake game reged bathi kanggo Maret wis "handily ngalahake" kesepakatan pasar "kanggo kaloro consecutive sasi" nalika Deutsche Bank Securities Tergabung diterangno sing wis saiki diubah full-taun ngira munggah dening rong nilai persentasi kanggo 12%. "Ing waktu liya wis alus tinimbang ing waktu pisanan liwat suwene telung taun saka absolute dollar game reged bathi perspektif [nanging] kita nyana negatif delta kanggo panah ing 2017 lan sing nonjol mung 4% urut-urutan sadhu [ing waktu liya]," maca statement saka Deutsche Bank Securities Tergabung analysts Carlo Santarelli lan Danny Valoy. iku perth mbukak casino saiki.