Delaware wis dijupuk langkah nyedhaki kanggo ngenalke diatur saben fantasi olahraga (DFS) pasar sawise bill iki liwati dening iku philadelphia ms casino mbukak. Bill, disponsori dening negara Wakil Charles Potter, bakal legalise DFS ing Delaware lan ngidini konsumen ing negara kanggo njupuk bagéyan ing mbayar-kanggo sayemboro. Bill iki liwati dening voting saka 28-6 dening Omah lan saiki bakal mindhah nerusake iku perth mbukak casino saiki. Ngandika sawise House voting minggu iki, Potter ngandika: "Iku menehi Delaware kesempatan kanggo nggawe manawa kabeh iku legal, amarga sampeyan duwe wong dolanan olahraga, totoan ing soko sing ora diatur, lan kita arep priksa manawa sawijining diatur, lan iku kesempatan kanggo wong kanggo seneng olahraga lan kanggo negara kanggo generate sawetara revenue." Online DFS totoan kanggo hadiah awis saiki dilarang ing Delaware iku philadelphia manggon casino mbukak. Ing pungkasan taun juli, Delaware Agung Matius Dean dikirim mandek-lan-desist huruf kanggo aktif DFS operator ing negara nindakake wong-wong mau kanggo mungkasi aturan mbayar-kanggo sayemboro. tampa hard rock poker reopening.