rokerage Deutsche Bank Securities Inc reckons sing, ing saben, ing tingkat saka wutah ing-massa pasar revenue game reged (GGR) kasino ing Macau saben taun luwih saka kaping pindho ing tingkat saka wutah ing nomer saka kamar hotel ing kutha ing taun sadurunge – yen nomer saka kamar hotel ageng dening ing paling 4 persen carane ora kuantum roulette karya. Karo GGR tren umumé stabil, karo massa-mimpin utawa wates-nambahi revenue outpacing liyane molah malih VIP babagan dening wates sudhut, kita pracaya sumber saiki ramalan iku adoh kurang intimidating saka iku wis ing sembarang titik liwat suwene patang taun utawa supaya," wrote Deutsche Bank analysts Carlo Santarelli lan Steven Pizzella. carane ora golèk karya ing poker.