"Ana bukti-bukti sing tabet sing wrongdoing bagéan saka sistemik budaya utawa bagéan saka aktivitas saka akèh-akèhé saka prayoga, hard-apa peserta ing industri," Brenton Scott saka Greyhound Peternak, Nduweni lan kathok Dowo Association, marang ABC online poker free dhuwit kanggo miwiti.

Iku uga ketemu sing laku ilegal saka "urip-baiting" iki commonplace ing industri. Australia negara New South Wales wis dramatically ngowahi ban ing greyhound racing, minangka negara Premier Mike Baird nyariosaken minggu iki sing padha ' d "tak iku salah" lan sing olahraga pantes a "kasempatan kapindho." Kaputusan kanggo ban ing laku iki nyerahke mudhun ing juli ing tangi saka pemerintah diselidiki sing ketemu kekejeman kewan ing industri kanggo dadi "nyebar lan sistemik." Ing wektu Baird ngumumaké panemon laporan kanggo dadi "chilling lan mutawatiri" yen dheweke iki kiwa karo "ora ditrima course saka tumindak nanging kanggo nutup industri mudhun." Diselidiki, conducted dening mantan Dhuwur hakim Pengadilan Michael McHugh, kacarita sing nang endi wae antarane 48,000 lan 68.000 cara asu wis matèni ing negara piyambak, salah siji amarga padha kurang kaliber dadi racing asu utawa wis outgrown sing keginaan. NSW Musuh Pimpinan Lukas Foley nyariosaken Premier kang kapercayan iki saiki ing tatters.. Aku tak iku salah, kabinèt tak iku salah, pamaréntah tak iku salah," ngandika. Maksudku, aku manungsa. "Iku bakal dadi salah ngukum ing bebarengan paukuman basis mayoritas, kanggo dosa saka sawetara." Nanging Baird iki ngritik dening kewan hak grup lan musuh politikus memper online poker free kanggo dhuwit. Baird bilih industri iki "ora ana maneh kanthi irah-irahan kanggo dateng masyarakat." Nanging ana dhèwèké dipeksa kanggo defend kang dadakan U-siji ing jeksa agung bisa ngetokake. Mesthi ora ana siji iku sampurna, ora pemerintah sing sampurna." Kang kaputusan iki ngalembana, alamiah, dening greyhound racing industri, kang wis ngeluh sing ngajokaken ban wis "nguripake wong kang urip menyang krusuhan," ing tembung saka siji trainer kanggo BBC online poker dhuwit free tanpa simpenan.

Watara 20 persen saka kathok dowo digunakake cara, ngandika McHugh slot klasik slot dhuwit recehan free. "Kita tak iku salah slot casino partai ngajak kode.