aming pasar teknologi supplier Jepang Awis Mesin Co Ltd (JCM), uga dikenal minangka JCM Global, kacarita net sales saka kira-kira JPY7.40 milyar (US$72.1 yuta) kanggo sawijining fiskal page waktu rampung 30 juni, munggah dening 3,5 persen taun-taun.

Revenue saka dodolan ing game babagan nyumbang kanggo 55,7 persen saka total revenue ing wektu.perating income totaled JPY374 yuta, lan nambah 43.6 persen saka sadurunge-taun periode, "gara-gara kanggo biaya ngethok ing sade, umum lan expenses administratif, saliyane menyang tambah ing net sales," tenan ngandika ing sawijining paling anyar financial asil diterbitake ing inggris coiffeur aix les bains geant casino. CM punika produsèn saka dhuwit processing terminal kanggo kasino, game arcades lan liyane awis transaksi basis industri. Perusahaan diganti dumduman saka sawijining bisnis ing pungkasan taun fiskal kognitif distorsi minangka komponèn lan perawatan fokus saka patologi gambling review. Sawijining bisnis saiki dipérang dadi patang perangan: global game; komersial internasional; komersial domestik; lan peralatan kanggo industri hiburan abang angin casino panuwun prasmanan. CM ngandika global sawijining babagan game direkam net sales JPY4.12 milyar kanggo telung sasi juni 30, munggah dening 9,2 persen taun-taun.
Babagan direkam income saka JPY832 yuta, lan nambah saka 21,4 persen saka taun sadurungé abang angin casino seafood restaurant. Asil padha gara-gara kanggo "dodolan kuwat kinerja saka bill daur-ulang unit kanggo pasar Eropah," perusahaan ngandika.espite tambah ing revenue sakabèhé, JCM direkam mundhut net saka JPY305 yuta ing sawijining fiskal page waktu, dibandhingake net income saka JPY263 yuta ing sadurungé taun wektu. Kanthi cepet rising yen liwat periode pungkasan iki pisanan waktu mimpin kanggo non-operasi mundhut njedhul saka manca itungan terjemahan imbuhan mundhut saka JPY522 yuta ing-itungan manca denominated aset lan ayahan," tenan nyatet.wakil saka JCM ngandika ing interview anyar karo GGRAsia sing perusahaan wis kolaborasi karo manufaktur liyane saka casino teknologi ing generasi anyar produk ngarahke ing mbukak kunci "nilai luwih" kanggo operator game..