KITA suku operator game sing dilapurake revenue rising saklawasé 4% ing sing paling anyar fiskal taun, meksa nindakake perkara sektor durung liyane ngrekam asil abang angin casino panuwun prasmanan. Tokoh dirilis dening dening Nasional India Game Komisi (NIGC) nuduhake yen 494 game acara dilakokno dening 242 federally dikenali suku kui revenue game reged saka $32.4 b ing fiskal 2017, 3.9% luwih dhuwur tinimbang ing fiskal 2016 asil, kang bintang 10 kurang game acara abang angin casino seafood restaurant.
Ing FY17 jumlah tandha consecutive taun kapitu saka taunan wutah sawise flatlining ing $26.5 b ing 2010. Ana 33 acara entuk liwat $250m ing FY17, panggah saka FY16, nalika nomer acara entuk antarane $100m lan $250m wungu dening limang 56.

Ing 74 suku kasino ing Sacramento wilayah (California Lor lan Nevada) nyariosaken paling gedhé irisan saka FY17 revenue ing mung ing $9b, ngiring dening $7.3 b kui dening 37 acara ing Washington DC kategori (Alabama, Connecticut, Florida, Louisiana, Mississippi, North Carolina lan New York). Sacramento wilayah uga ngaku paling gedhé taun-taun gain persentasi syarat-syarat (7.3%), ngiring dening Portland wilayah (Alaska, Idaho, Oregon lan Washington), kang ageng dening 6.5%.

Kanthi Cepet Kutha wilayah (ing Dakotas, Montana lan Wyoming) iki mung siji ing negatif revenue alur, mudhun 2.7% saka FY16 abang angin casino seafood restaurant menu. 2018 tandha mengeti 30 Indian Game Peraturan undhang-Undhang (IGRA), lan NIGC dhingklik Jonodev O abang angin casino laut prasmanan.
Chaudhuri ngandika sukses saka suku game sektor liwat span mbuktikake yen "ing prinsip dhasar saka federal hukum Indian kudu tetep ing ngarep saka sembarang mangsa umum privasi diskusi." Mangsa laporan taunan kamungkinan bakal njaluk dijupuk ing lengen saka olahraga totoan, kegiatan sing NIGC kanthi niat kanggo incorporate menyang suku game campuran. Ing ngisor iki KITA Supreme Pengadilan ngatur ing Mei sing disabetake mudhun federal totoan ban, NIGC ditanggepi a statement kang lagi nyimak sing suku kudu diwenehi "jog ing meja kanggo swara posisi sing, nggawa sing persepektif lan expertise bebarengan, lan njaga peraturan lan operasional kontrol liwat kabeh game sing ana ing bantala." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.