Ana uga bakal dadi Juara saka Champions €100k freeroll sing bakal welcome kabeh mantan EPT judhul sing duwe casino paling cedhak kanggo williamsburg virginia. Eropah Poker Demo kawolu mangsa bakal teka menyang cedhak ing Monte Carlo ing 1 Mei.

Susah, Dublin mungkasi ing Grosvenor UK Poker Demo, originally dijadwal kanggo njaluk ditindakake 6 Mei, wis dibatalake amarga "kahanan unforeseen." Ing GUKPT kang Russell Tamplin perusahaan ngandika ana "banget wagol" sing iku ora bisa metu kinks ing wektu casino paling cedhak kanggo williamsburg va. Senadyan sing sarujuk rintangan, Hellmuth iki pisanan ngilangi lan Negreanu iki dikirim packing ing kawolu panggonan.

Ing bawana, Finlandia Joni Jouhkimainen menang Eropah Master saka Poker Lisbon acara utama, ngempalaken meh €57k kanggo ngatasi a 223-kuwat lapangan bupati casino ora bonus simpenan. Grand Final bakal fitur €100k Super Dhuwur-Roller, bawana kang pisanan enem-tokoh tuku-ing acara kabupaten mont parnes casino athens.

Maria Ho miwiti metu minangka pamuter karo awon rintangan, durung rampung munggah pagawean katelu. Sawetara 20 pemain wis mlebu ing kanggo acara, kalebu Negreanu, Patrik Antonius, Bertrand 'Elky' Grospellier lan online crusher Viktor 'Isildur1' Blom. Ruben Porcel iki pungkasan holdout antarane Bermudez kang 386 mungsuh, pagawean liya kanggo njupuk ngarep €58k. Pungkasan taun kang Juara acara iki menang dening Jason Mercier.