3: Barel manggon turnamen roso kalebu babak munggah saka World Series of Poker Circuit ing Harrah kang Cherokee, jadwal rincian kanggo Wynn Poker Tiba Klasik, lan anyar poker demo saka Poker King Klub ing Asia. Brian Feck – $27,962 wong liya kanggo tas jog ing Global Kompetisi punika Todd Mercer.
Kene acara karo paling gedhé njamin bupati casino ora bonus simpenan. Jan 2 – 3 – $600 tuku-ing Ora-Watesan Hold 'em ($200k GTD) Nov 6 – 7 – $1,600 tuku-ing Ora-Watesan Hold' em Juara ($500k GTD) Ana uga $600 tuku-ing, $60k GTD Ora-Watesan Hold ' em acara kanggo seng luweh Tuwo liwat 50s, lan host wutuh saka satelit kanggo acara manggon kabupaten mont parnes casino athens.

Joshua Vizcarra – $44,595 8. Njupuk jeneng saka tiyang sepah Suncity Group, Suncity Piala fitur HKD$8m hadiah blumbang (USD$1m) operasi ing macem-macem populer casino lokasi ing Asia. Saben bakal fitur HKD$6,000 (USD$770) tuku-ing Acara Utama.

Poker King Klub Miwiti Seri Anyar Ing Poker King Klub bakal miwiti anyar manggon turnamen seri ing September kabupaten internasional casino belgrade sh.a. Ngunjungi Éropah ora bakal nandhang sangsara marga saka omahe.12-dina poker extravaganza nganggo saka Aug 27 terus Nov 8, nampilaken $1.3 m ing dijamin hadiah kolam, lan puncaké ing $1,600 Acara Utama. Randy Lowery – $175,345 3 2121 s casino drive laughlin nv 89029. Final Tabel Asil 1 2121 kidul casino drive laughlin nv.