Melco Resorts lan Hiburan kui revenue saka $1.4 bn kanggo waktu liya saka 2019, nganti 17% ing taun-taun Aku arep kanggo muter video game casino slot. Operator lantaran iki wutah luwih pagelaran ing rolling chip lan pasar massa tabel game perangan, uga mundhak ing non-game revenue Aku arep kanggo muter sayap roulette casino free. Income operasi kanggo periode iki $205.3 m, nganti 74%, nalika diatur property EBITDA wungu 24% kanggo $442.2m. Net income iki $100.3 m, nganti 75% saka Q2 2018 Aku arep kanggo muter video poker texas holdem.
Ing Kutha Impen, Melco kang paling performing property, operator kui revenue saka $790.8 m, lan nambah 37% lan diatur EBITDA saka $250.8 m, munggah 46% punika resort casino mbukak ing atlantic city. Iku announced rolling chip volume saka $14.9 bn, nalika pasar massa game tabel persentasi ditahan ana 32% red angin casino prasmanan mbukak.

Total non-game revenue ana $98.4 m ing ajang, nganti 28%. Lawrence Ho, Ketua lan CEO ing Melco Resorts lan Hiburan, disorot ing kinerja game tabel tengen operator situs. Dheweke uga rinci Melco kang integrasi resorts plans kanggo Jepang. Ho ngandika: "Ing Mei, kita dirilis designs kita ngajokaken Osaka resor terpadu – Kutha ing Mangsa."Kita uga wis melu ing Yokohama RFI lan bakal melu ana ing Osaka RFC.".