n advisory panel kanggo Hokkaido prefektur kang pemerintah wis maneh dikenali Tomakomai City (digambarke), industri port ing pesisir kidul paling lor saka Jepang kang utama kepulauan, minangka preferred situs kanggo dadi-disebut resor terpadu (IR) nampilaken casino.s asil saka reiterated rujukan, prefektur wis diwenehi Tomakomai "prioritas status" minangka bisa casino situs inang, miturut GGRAsia kang wartawan.ut Hokkaido prefektur wis durung nggawe kaputusan formal bab apa iku wishes kanggo bid pamaréntah nasional kanggo inang salah siji saka dhisikan telung casino lisensi diijini ing phase pisanan saka Jepang kang casino industri liberalisation.t katelu patemon ing oktober saka pakar panel, iku wis dikenali Tomakomai minangka preferred Hokkaido bid situs amarga saka jarak kanggo pariwisata lan olahraga mangsa pusat kutha Sapporo lan New Chitose Bandara.situs potensial kanggo Tomakomai resor wis ngandika kanggo dadi mung 10 menit dening dalan saka udhara hub.t saindhenging wektu sing padha, Hard Rock International Inc wis dicethakaké konsep kanggo Tomakomai resor sing klebu gitar-shaped hotel menara adhedhasar Hard Rock teken iklan.apan basis pariwisata lan hospitality tenan Kamori Kanko Co Ltd wis ngajokaken ngembangaken casino resort ing liyane Hokkaido lokasi sadurunge dianggep dening pemerintah daerah kang expert panel boucle putih slot ndhuwur voile panel.
Iku Rusutsu Desa, ing Shiribeshi sub-wilayah, ing tengah kidul-kulon bagean saka Hokkaido pulo.ccording kanggo GGRAsia kang wartawan, Rusutsu wis ora wis diwenehi "prioritas status" dening pemerintah daerah, ing basis sing nilai ekonomi saka Tomakomai project iki kamungkinan kanggo dadi luwih saka sing kanggo salah siji Rusutsu utawa Kushiro Kutha – terakhir dumunung ing pesisir kidul saka Hokkaido sing uga wis kasebut minangka calon kanggo casino resort. boulangerie casino vaulx en velin.