Perusahaan nolak sing sawijining game sosial kegiatan dadi gambling ilegal Churchill Ketinggalan, kang angsal Seattle basis Iwak Amba Game sadurungé taun iki kanggo $835 yuta kanggo dadi melu ing game sosial vertikal dening aturan free games online, wis diajukake gerakan njaluk a hakim federal kanggo ngilangi cilik sing claims kuwi game akehe ilegal casino gambling Aku arep kanggo muter video game casino.
Kurir-Journal lapuran sing Amba Iwak wis makarya uga ing sawijining kawitan telung sasi karo Churchill, dadi kontributor revenue utama kanggo grup red angin casino mbukak. Regejegan wiwit karo tuntutan sing diajokaké ing Seattle sadurungé taun iki dening Michigan penduduk Cheryl Kater, sing seeks kanggo nutup losses $1,000 dianggo salawasé muter game punika resort casino mbukak.

Iwak amba njedulake revenue liwat iklan lan sade sawijining pemain tambahan virtual kridit kanggo nggampangake terus muter ing free casino-gaya game, kang Kater claims dadi gambling ilegal. Churchill wis nanggapi dening ngakoni yen ing Washington Negara Game Komisi wis opined game sing ora gambling amarga pemain ora bisa menang dhuwit utawa nyoto ganjaran ing Big Fish Casino.
Seattle basis Amba Iwak wis 580 karyawan lan wis disebarake luwih saka 2,5 milyar game mobile lan online pelanggan ing 150 negara saka katalog luwih saka 450 mobile game lan luwih saka 3,500 pribadi game komputer, Churchill claims punika resort casino ing queens mbukak. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister ana casino ing duncan ok. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki ana casino ing eagle pass texas.
Ing Meister wis dirawuhi saklawasé 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara ana casino ing elk city oklahoma. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected]